Kurumsal Sayfası

KURUCUMUZ

Çağımızın ülkeler arasında bilgi ve teknoloji yarışında olduğu şu günlerde başarıya ulaşmamızın tek yolu şüphesiz doğru bir eğitimdir.
Bireyin ve toplumun gelişmesi, milli ve manevi değerlerimizin korunup nesilden nesile aktarılması ancak eğitimle sağlanır.
Bunun içindir ki; bir ülkenin kendisine nasıl bir gelecek hazırladığının en önemli göstergesidir okullar. Yeni eğitim anlayışımızla öğrenci merkezli, tüm program süreçlerinin içerisinde fiilen yer alan, görev ve sorumluluğunun bilincinde olan, yüksek özgüven ile
kendini disipline edebilen mutlu bireyler hedefledik. Görüyorum ki bunda da başarı sağladık.
“Değerli öğretmenlerimizin ve idarecilerimizin aldığı sorumluluk bilinciyle her geçen gün daha da güçlenerek yolumuza devam ediyoruz.”
 

Sevgili velilerimiz, Atatürk‘ün “Öğretmenler, yeni nesli, Cumhuriyetin fedakar öğretmen ve eğitimcilerini sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil sizlerin eseri olacaktır” sözünden hareketle, kıymetli evlatlarınızı birer değer olarak hayata hazırlama bilinciyle hareket
ettik ve edeceğiz.
Sevgi ve saygıyı, hiçbir zaman kaybetmeden yürüdüğümüz bu yolda daima bizlerle olduğunuz için teşekkürlerimi sunuyor, sizleri saygıyla selamlıyorum.

 

Özel Bursa Aydın Okulları

Hedefimiz güzel ülkemize yeni eğitim kurumları kazandırmaktır. Ayrıca bu kurumlarda yetişen öğrencilerimizi bilgi beceri ve öngörülerini arttırmak, vatana millete ailesine vefalı insanlar yetiştirmektir. Mustafa Kemal Atatürk'ünde dedigi gibi ''Vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkesi; dil, ırk ve din gibi düşüncelerle yapılacak her türlü ayrımı reddeden, birleştirici ve bütünleştirici bir anlayışı temsil eder.'' Anlayışına sahip bireyler kazandırmaktır. Bilgi, Başarı,Güven Aydınlık İster...

Kurucumuzun Bilgi

Yarım asırlık bir tecrübe ile, yurtiçi ve yurtdışında birçok başarılı projeye imza atarak kendisinden söz ettiren Toprak Grubu Ailesi bünyesinde yer alan Aydın Okulları geleceğe emin adımlarla yürümektedir.

Bilgi Sistemi

Öğrenci ve Velilerimizin kullanabilecegi bilgi paylaşım sistemi için kullana bileceğiniz, öğrencilerimizin not ve performans değerlendirmesine ulaşabileceğiniz bilgi ve arşiv sistemidir.

Sınav Kayıt Sistemi

Sınav takvimi doğrultusunda okul içi ve okul dışı öğrencilerinde katıla bileceği ön kayıt formunun yer aldığı bilgi sistemidir. Lütfen kayıt sırasında bilgilerinizi eksiksiz doldurunuz.