Kurumsal Sayfası

HEDEFLERİMİZ

HEDEFLERİMİZ

Öğrencilerimizin akademik, sosyal gelişimlerini tek programda toplayarak kariyer planlamalarına göre başarılı ve mutlu olacakları üniversite ve bölümlere girmelerini sağlamak.Yabancı birinci dil olarak İngilizce ve ikinci dil olarak Almanca ve seçeceği diğer derslerinden birini sosyal ve akademik yaşamlarında etkin olarak kullanmalarını sağlamak.Liderlik becerileri güçlü, takım oyuncusu olabilen, zaman ve ekonomik güçlerini iyi değerlendirebilen, girişimci, sorumluluk sahibi, öz değerlerine sahip çıkan ahlaklı bireyler yetiştirmektir.

Özel Bursa Aydın Okulları

Hedefimiz güzel ülkemize yeni eğitim kurumları kazandırmaktır. Ayrıca bu kurumlarda yetişen öğrencilerimizi bilgi beceri ve öngörülerini arttırmak, vatana millete ailesine vefalı insanlar yetiştirmektir. Mustafa Kemal Atatürk'ünde dedigi gibi ''Vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkesi; dil, ırk ve din gibi düşüncelerle yapılacak her türlü ayrımı reddeden, birleştirici ve bütünleştirici bir anlayışı temsil eder.'' Anlayışına sahip bireyler kazandırmaktır. Bilgi, Başarı,Güven Aydınlık İster...

Kurucumuzun Bilgi

Yarım asırlık bir tecrübe ile, yurtiçi ve yurtdışında birçok başarılı projeye imza atarak kendisinden söz ettiren Toprak Grubu Ailesi bünyesinde yer alan Aydın Okulları geleceğe emin adımlarla yürümektedir.

Bilgi Sistemi

Öğrenci ve Velilerimizin kullanabilecegi bilgi paylaşım sistemi için kullana bileceğiniz, öğrencilerimizin not ve performans değerlendirmesine ulaşabileceğiniz bilgi ve arşiv sistemidir.

Sınav Kayıt Sistemi

Sınav takvimi doğrultusunda okul içi ve okul dışı öğrencilerinde katıla bileceği ön kayıt formunun yer aldığı bilgi sistemidir. Lütfen kayıt sırasında bilgilerinizi eksiksiz doldurunuz.